MR SUSHI GRONINGEN

MR SUSHI GRONINGEN Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 760 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr Sushi Groningen. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 1:03 Het eten was heerlijk, echt een uitgebreide selectie van leuke dingetjes. Daarbovenop was de service echt ver boven wat ik had verwacht, plus éindelijk een plek waar je extra zakjes en stokjes achterwege kan laten, win voor het milieu. Aanbeveling!!
20 sep 2022 om 23:06 Heeerlijke rol en super snel bezorgd
19 sep 2022 om 22:24 Geweldig
19 sep 2022 om 0:03 Redelijk snelle bezorging (30 min), goeie sushi en relatief goedkoop
17 sep 2022 om 18:58 really good!
15 sep 2022 om 17:25 Meer dan een uur gewacht op de bestelling terwijl er geadverteerd wordt met een bezorgtijd tussen 20-45 minuten.
15 sep 2022 om 0:23 Rijst plakte niet en was droog. Smaak was eentonig en ebi was niet krokant.
12 sep 2022 om 20:01 Héle lekkere sushi! En kon het afhalen op de tijd dat ik had aangegeven. Aanrader :)
11 sep 2022 om 21:59 Weinig smaak. Gebeurt niet vaak dat we sushi overhouden, heb dus wel eens beter gehad… ook bij Mr. Sushi!
10 sep 2022 om 20:39 Heerlijk eten. Lange bezorgtijden. Ik werd wel netjes gebeld dated bezorgtijd langer werd.
9 sep 2022 om 13:18 Delivery took a long time but food was really good
4 sep 2022 om 20:06 Heerlijk gegeten! En snelle bezorging.